Friday, 23 December 2011

~Rindu nak pegi sek0lah~




Sweet kan time2 camnie...
Aq rindu sesangat time niehhh...
Aq ambil pic nieh 6.12.2011..hari tu hari terakhir exam SPM..
Last paper la katakan...s0 enj0y puas2 lepas abiz last paper....hurmmm..


Lepas abiz exam niehh rasa b0rink la plak....tak tawu nk buad apa...
Bila time sk0lah dulu mesti ingat nak abiz sk0lah cepatt jeaaaa....
Tapi bila dah abiz sk0lah niehhh rasa rindu la plakk nk pegi sek0lah......
Tapi nak buad camna msa dah berlalu x b0oleh di ulang lagiii...


Tapi selamat la umah kami nie dekat2 jeaaaa....
Senang sikit nak jumpa kalau rinduuu...
tak p0n boleh buad reuni0n...
Rindu sangat2 zaman sek0lahhh...huhu...


Sementara nak tunggu result SPM niehhh...
Aq cari keja dulu untuk mngisa masa lapang la katakan...
hahahah...X sangka lak ssah bet0oii nak cari keja zaman skrang niehh...
Tapi pape p0wn aq dah ada keja maybe bulan januari nieh dah b0oleh start....
yipppiiiiii....

22.3.2012  adalah tarikh keramat bagi aq c0z result SPM akn keluar..
Ku rasa gementar tapi bahagiaaa.....lirrik lagu "Najwa Latif" tuuu..hahahaha...
Pape p0wn aq harap k0rang d0akan untuk aq sem0ga aq dapat result yg cemerlang and gemilang..
InsyaAllah 9A+ b0oleh di capaii...
Kalau dapat 4A+ p0wn aq dah bersyukur..
Aq target 4A ke atas..
InsyaAllah b0oleh..
Amin..


2 comments:

  1. hurm . betul-betul .
    semoga dapat result yg cemerlang . amin :')

    ReplyDelete